OVER MIJ - RINGELING.NET

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Jaap Ringeling Fotografie


Mijn naam is Jaap Ringeling, geboren en getogen in Rotterdam. Buiten alle disciplines in de fotografie heb ik mij de laatste 30 jaar ook bezig gehouden met projectleiding en servicemanagement binnen de ICT. Sinds 2016 ben ik full-time aan het werk als fotograaf.

Mijn interesse in de fotografie stamt uit de jaren zeventig. Ik ben sinds die tijd actief geweest met modelfotografie. Mijn eerste expositie was in de Klimmende Bever in Rotterdam-IJsselmonde.

De afgelopen decennia zijn de technologische mogelijkheden sterk verbeterd. Beeldverwerking is niet meer weg te denken. Denk aan de vele mogelijkheden die Photoshop en Lightroom te bieden hebben. Mijn passie en enthousiasme zijn daarbij alleen maar gegroeid. Mijn werk bestaat uit vele vormen van fotografie, zowel in opdracht als op eigen initiatief. Mijn portfolio bestaat dan ook uit zeer uiteenlopende projecten. Ook werk ik regelmatig in mijn kleine fotostudio aan huis. Ik maak daar onder andere portretfoto’s die net even anders zijn dan de doorsnee portretten. 

Na een aantal opdrachten met raakvlakken op het gebied van bedrijfsfotografie ben ik me daar meer op toe gaan leggen. Bedrijfsfotografie kan u helpen uw bedrijf of afdeling een betere uitstraling te geven. Voor al uw fotografieopdrachten kan ik u van dienst zijn, Dit alles met het oog voor kwaliteit.  Neem gerust contact op voor meer informatie. 

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu